Despre Centru

DSC_0273_1Inițiativa deschiderii unui centru de tratament pentru persoanele cu probleme cu dependență aparține doamnei psihoterapeut Mariana State. Dânsa a identificat nevoia acută a unui astfel de centru, care să poată trata pacienți atât din județul Constanța, cât și în general din țară.
Ca abordare terapeutică, Centrul Equitas aplică metoda celor 12 Pași, cea mai răspândită metodă de tratament a dependenței din Europa de Vest și Statele Unite, care și-a demonstrat eficiența în cei peste 60 de ani de existență. Centrul Equitas se distinge astfel la nivel național ca fiind printre puținele ce folosesc acest model de tratament.

Equitas este un centru ambulatoriu de tratare a dependenței, ceea ce înseamnă că oferim terapie și suport, fără opțiunea de internare. Pentru etapa de dezintoxicare, necesară în cazul unor dependențe de substanțe, putem îndruma pacienții prin parteneriate către clinici sau spitale care oferă aceste servicii.

Centrul se află în localitatea Lazul, lângă Constanța, într-un loc liniștit, ceea ce oferă atmosfera necesară recuperării.

 


Oare am ajuns la dependență?

Este mai bine să întrebi acum degeaba decât să regreți mai târziu. Folosește formularul de contact pentru a ne adresa orice întrebare legată de tratament sau pentru a face o programare. Asigurăm confidențialitatea datelor furnizate prin intermediul formularului online sau telefonic.

Vreau să știu