Facebook feed

„De ce familiile?”
Centrul Equitas în colaborare cu Asociația Procomunitate și Agenția Antidrog Constanța, au desfășurat în data de 13 ianuarie 2018, o reuniune pe tematica consumului de droguri în rândul adolescenților și tinerilor din municipiul Mangalia. Întâlnirea a avut loc la Liceul Teoretic „Callatis” din Mangalia și a avut ca scop informarea și conștientizarea de către părinții participanți, a problematicii adicțiilor, a aspectelor legate de recunoașterea primelor semne ale consumului, a factorilor asociați și a riscurilor la adresa sănătății, cu care se confruntă consumatorii de substanțe. Subiectele abordate, au suscitat discuții între specialiștii prezenți și participanți, punctul culminant al întâlnirii constituindu-l „povestea vieții” unei foste beneficiare a Centrului Equitas, care a renunțat la consum și a devenit abstinentă, parcurgând programul de recuperare și de reabilitare în 12 pași conform metodei Minessota. În cadrul dezbaterilor a fost subliniat rolul familiei și al școlii în prevenția și combaterea fenomenului, în asistarea și susținerea adolescenților expuși riscului de consum și în implementarea timpurie a programelor de intervenție.
... Vezi mai multRestrânge

Vezi pe Facebook

Multumim Agentiei Nationale Antidrog, Constanta pentru invitatia la acest eveniment!
Ne dorim ca legatura dintre instituțiile noastre sa fie in beneficiul persoanelor care au nevoie de ajutor.
Suntem onorati de aceasta colaborare!
... Vezi mai multRestrânge

Vezi pe Facebook

Pentru ca vrem sa fim mai buni pe zi ce trece, ieri i-am avut invitati in centrul nostru pe specialistii Agentiei Nationale Antidrog, Constanta.
In acest schimb de experiență au fost tratate aspecte ca:
- abordarea consumatorilor de substante psihoactivante,
- iesirea din negare,
- accesarea unor terapii,
- rolul familiilor in dobandirea abstinentei,
- sustinerea persoanelor abstinentei, etc.
Ne bucuram de aceasta colaborare si le multumim pentru implicare!

www.centrulequitas.ro
... Vezi mai multRestrânge

Vezi pe Facebook

Ai o intrebare legata de dependente?
Descarca aplicatia DrogInfo sau acceseaza pagina www.centrulequitas.ro si daca tot nu ai gasit raspunsurile pe care le cauti, trimite-ne un mesaj privat, iar noi te vom ajuta.
... Vezi mai multRestrânge

Vezi pe Facebook

Centrul Equitas a distribuit un link. ... Vezi mai multRestrânge

Vezi pe Facebook

Oare am ajuns la dependență?

Este mai bine să întrebi acum degeaba decât să regreți mai târziu. Folosește formularul de contact pentru a ne adresa orice întrebare legată de tratament sau pentru a face o programare. Asigurăm confidențialitatea datelor furnizate prin intermediul formularului online sau telefonic.

Vreau să știu