Gratuit

Dependența este o boală ce depășește planul individual și îi afectează pe toți membrii familiei. Așa cum dependentul pierde controlul asupra vieții personale, la fel se întâmplă și cu ceilalți membri ai familiei, care pot avea probleme la nivelul emoțiilor, comportamentelor, probleme profesionale, de interacțiune sociala și chiar în sfera cognitivă (atenție, memorie, gândire).

Toate aceste persoane pot beneficia de suport gratuit în fiecare miercuri de la 17:00 la 19:00.

Pot participa la ședințele de suport pentru familii aparținători ai persoanelor dependente, aflate sau nu într-un program de recuperare în Centrul Equitas.

Grupurile de suport pentru persoane dependente se organizează joia de la 17:00 la 19:00. Puteți participa gratuit la unul din grupurile: Dependenții anonimi, Alcoolicii anonimi, Narcoticii anonimi, Gamblerii anonimi sau alte grupuri care se constituie în funcție de necesități.


Oare am ajuns la dependență?

Este mai bine să întrebi acum degeaba decât să regreți mai târziu. Folosește formularul de contact pentru a ne adresa orice întrebare legată de tratament sau pentru a face o programare. Asigurăm confidențialitatea datelor furnizate prin intermediul formularului online sau telefonic.

Vreau să știu