Ar trebui

Ar trebui

Motivational-wallaper-25Ești unul dintre cei care are o listă cu lucruri pe care „ar trebui” să le facă, dar rareori îndeplinește oricare din problemele de pe listă?
Amintește-ți cum era acum cinci ani, şi observă cât de diferite ar fi putut fi astăzi cariera, relațiile cu copiii, părinții, soțul/soția, sănătatea, dacă ai fi îndeplinit într-adevăr o parte dintre punctele aflate pe acea listă a lui…”ar trebui”…, în loc să le lași să treacă pur și simplu.
Dacă ești părinte, amintește-ți de toți acei mari „ar trebui” pe care te-ai gândit
să îi faci pentru sau împreună cu copiii tăi. Idei mari, care ar fi produs o diferență semnificativă și pe care copiii tăi nu au mai avut ocazia să le experimenteze împreună cu tine. Sau, ce părere ai despre acei „ar trebui”…la care te-ai gândit în legătură cu părinții tăi, lucruri pe care acum nu mai poți să le duci la îndeplinire? Sau, gândește-te la lista de astăzi a lui „ar trebui”. Cum ți s-ar schimba viața peste câteva ore, zile, săptămâni, ani, dacă ai identifica câteva puncte esențiale pe lista ta și le-ai și îndeplini?
Nu este vorba neapărat de a duce la îndeplinire acele sarcini critice, ci se referă la a-ți lua un angajament clar de a le îndeplini, în cel mai bun mod în care îți permit abilitățile tale și resursele de care dispui. Aceasta înseamnă să identifici un set de activități importante pe care trebuie să le faci, fiecare dintre acestea cu un rezultat bine precizat și cu un termen pe care îl vei onora.

după un articol de Roger Ellerton

 


Întreabă

Este mai bine să întrebi acum decât să regreți mai târziu. Folosește formularul de contact pentru a ne adresa orice întrebare legată de tratament sau pentru a face o programare. Asigurăm confidențialitatea datelor furnizate prin intermediul formularului online sau telefonic.

Vreau să știu

error: Content is protected !!