Comunicat de presă

Comunicat de presă

Category : Evenimente , Presa

Centrul EQUITAS este pregătit să trateze dependențele în cel mai prietenos mod

Joi, 9 iulie 2015, în județul Constanța, va avea loc deschiderea oficială a Centrului Equitas, specializat în tratarea dependențelor de orice tip.

Psihoterapeuții de la Centrul Equitas urmează un model unic în Romania pentru tratarea persoanelor cu adicții. Psihoterapia individuală și cea de grup sunt îmbinate cu terapii complementare, precum Terapia prin artă, Kinetoterapia, Meloterapia, Terapia de relaxare, Meditația și Yoga. Metoda principală utilizată este Minnesota, intitulată și metoda celor 12 pași. Aceasta este folosită cu mare succes de peste 60 de ani în Europa de Vest și Statele Unite.

În România există centre cu specialiști care se bazează pe terapie ocupațională, ce presupune autogospodărire și autoîngrijire. De asemenea, există formulele de psihiatru+terapeut+asistent social. Acestea se adresează în special persoanelor dependente de droguri. Putem spune că formula noastră de terapie este unică în țară”, a declarat psihoterapeutul Mariana State, căreia îi aparține inițiativa deschiderii unui astfel de centru.

Centrul Equitas vă invită joi, începând cu ora 11.00 la sediu, unde veți vizita sălile de terapie, veți simți atmosfera primitoare ce este departe de cea a unei clinici, veți cunoaște metodele abordate și veți asista la demonstrații ale terapeuților.

Centrul Equitas – “Regăsește-ți echilibrul”!

Vă așteptăm!


Întreabă

Este mai bine să întrebi acum decât să regreți mai târziu. Folosește formularul de contact pentru a ne adresa orice întrebare legată de tratament sau pentru a face o programare. Asigurăm confidențialitatea datelor furnizate prin intermediul formularului online sau telefonic.

Vreau să știu

error: Content is protected !!