Equitas

Wheeled-Triskelion-basicCentrul Equitas este prima clinică de tratament pentru dependențe din Constanța, care folosește modelul de tratament în 12 Pași, cea mai răspândită metodă de tratament a dependenței la nivel internațional.
Centrul Equitas abordează tratamentul holistic al dependenței printr-un program terapeutic de tip ambulatoriu, ce oferă psihoterapie, terapii complementare și grupuri de suport, atât pentru persoanele ce se confruntă direct cu problema dependenței, cât și pentru familia și partenerii acestora.

Principalul scop al echipei noastre de terapeuți este regăsirea echilibrului psiho-social al fiecărui pacient și instalarea abstinenței pentru o recuperare completă.
Toate serviciile oferite de Centrul Equitas: ședințele de evaluare psihologică, consiliere și psihoterapie, precum și terapiile complementare sunt oferite de psihologi atestați de Colegiul Psihologilor din România și sunt adaptate metodei Minnesota.

Activitățile centrului se adresează nevoilor persoanelor ce suferă de probleme cu dependența de substanțe sau dependențe comportamentale, dar și persoanelor apropiate acestora. Toate terapiile desfășurate pe întreg parcursul programului de tratament lucrează împreună pentru a ajuta pacientul să îndeplinească cu succes obiectivul final: menținerea abstinenței.


error: Content is protected !!