Ce înseamnă Equitas?

Universul se află în echilibru. Tot ce este în natură tinde să fie în echilibru prin intermediul unor forțe specifice și orice perturbație care apare este integrată într-un nou echilibru. Societatea se găsește într-un echilibru artificial iar omul este mereu în căutarea acestui echilibru care uneori este menținut prin eforturi mari.

Wheeled-TriskelionAequitas este conceptul latin pentru justiție, echilibru, echitate. Fericirea omului este clădită pe găsirea unui echilibru interior natural, firesc. Evoluția omului, capacitatea de a se transforma, depind de abilitatea lui în regăsirea a echilibrului , integrând în viața lui noile evenimente , noile energii cu care interacționează. A rămâne mereu într-un echilibru stabil poate duce uneori la stagnare și lipsă de progres.

Simbolul pe care l-am ales pentru logo-ul nostrul este triskelionul, format din trei spirale rotite cu 120 de grade și unite la periferie. Aceste trei spirale precum și modalitatea prin care sunt unite simbolizează trinitatea primordială, Divinitatea percepută în mod trinitar și unitar, având legătură cu Sfânta Treime din creștinism. Forța de unitate și de completitudine a acestui simbol este uimitoare.

Arta de a compensa armonios nevoia de stabilitate cu nevoia de evoluție, de transformare, o numim echilibru.
Sentimentul libertății provine din senzația de siguranță , iar aceasta depinde de echilibrul vieții. Simbolul triskelion reprezintă acțiuni, cicluri, progres și un sentiment de avansare, de perpetuă mișcare.

Trinitatea celor trei spirale are multiple sensuri:

  • Spirit, Minte, Trup
  • Mamă, Tată, Copil
  • Trecut, Prezent, Viitor
  • Putere, Intelect, Iubire
  • Forță, Frumusețe, Înțelepciune

Întreabă

Este mai bine să întrebi acum decât să regreți mai târziu. Folosește formularul de contact pentru a ne adresa orice întrebare legată de tratament sau pentru a face o programare. Asigurăm confidențialitatea datelor furnizate prin intermediul formularului online sau telefonic.

Vreau să știu

error: Content is protected !!