Facebook feed

3 weeks ago

Centrul Equitas

Încerci sa iti controlezi impulsurile?

"In punctul in care ma aflu, nu pot sa nu pun măcar un bilet. Tot ceea ce încerc este sa joc controlat."

Mai devreme sau mai târziu, lucrurile vor scăpa iar de sub control.
Este ca si cum ai încerca să stingi un foc punând zilnic câte un lemn pe jar.

Apelează la ajutor specializat
0732 257 162
... Vezi mai multRestrânge

Vezi pe Facebook

4 weeks ago

Centrul Equitas

Care este rata de succes?

De aproximativ 10 ani, dna psiholog Mariana State a obținut mai bine de 90% rată de succes în rândul persoanelor dependente care au fost compliante si au urmat programele de terapii conform indicațiilor.
Psiholog clinician principal si psihoterapeut in terapii cognitiv comportamentale si hipnoza, cu numeroase formări complementare, dintre care menționăm terapia dependenței si metoda Minnesota, dna psiholog Mariana State deține o experiență de peste 15 ani in psihologie clinică și psihoterapie.
În urmă cu aproximativ 10 ani, Mariana State a înființat in județul Constanța Centrul Equitas, dedicat tratării dependentelor, a inițiat programele de terapii și a format specialiști in domeniu, pe care ii coordonează in programul integrat de servicii.
Pentru mai multe informații despre Centrul Equitas, accesează centrulequitas.ro/terapie/
... Vezi mai multRestrânge

Vezi pe Facebook

4 months ago

Centrul Equitas

Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) organizează vineri, 15 noiembrie 2019, ora 14:00, la Sala Ab1 din corpul Bibliotecă, Bulevardul Mamaia nr. 124, un workshop interactiv cu tema „Spune NU drogurilor!”.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului ROSE, cu titlul „Centru de Învățare SAPIENTIA - OVIDIUS”, Acord de grant nr. 106/SGU/CI/II/2018, și este organizat în colaborare cu „Centrul Equitas” din Constanța, centru specializat în problematici specifice temei abordate.

„Centrul Equitas” este un partener consacrat al Facultății de Psihologie și Științele educației din cadrul UOC, având colaborări constante în cadrul practicii de specialitate a studenților facultății, dar și în ceea ce privește cercetarea științifică în domeniul tratării diferitelor adicții.

Evenimentul se adresează în special studenților din anul I, de la toate facultățile Universității „Ovidius”. Intrarea este liberă și pentru studenții din ani mai mari, care sunt interesați să participe.

Pentru informații suplimentare: roseuoc@gmail.com

Echipa de proiect ROSE – „Centru de Învățare SAPIENȚIA - OVIDIUS”

Sursă foto: www.creativesafetysupply.com/
... Vezi mai multRestrânge

Vezi pe Facebook

Oare am ajuns la dependență?

Este mai bine să întrebi acum degeaba decât să regreți mai târziu. Folosește formularul de contact pentru a ne adresa orice întrebare legată de tratament sau pentru a face o programare. Asigurăm confidențialitatea datelor furnizate prin intermediul formularului online sau telefonic.

Vreau să știu

error: Content is protected !!