Facebook feed

2 months ago

Centrul Equitas

3 persoane primesc astăzi bănuțul pentru 2 ani de abstinenta. Poți beneficia de serviciile noastre oriunde te-ai afla, pentru ca lucram on line.

"De când sunt abstinentă am început sa îmi construiesc o casă. Când mă gândesc câți bani am băgat la păcănele timp de 14 ani..."
... Vezi mai multRestrânge

Vezi pe Facebook

4 months ago

Centrul Equitas

Eficiența în terapia dependențelor
Centrul Equitas este un centru terapeutic cu activitate de tip ambulatoriu, care desfășoară programe de recuperare din dependență.
Experiența personală în terapia adicțiilor a parcurs mai multe etape și formule de intervenție: terapii individuale, terapii complexe în centru cu cazare și terapii complexe în sistem ambulatoriu. Ca psihoterapeut am abordat dependența în cabinet privat timp de 15 ani, în sistemul de sănătate publică, am înființat centrul de terapie Equitas, care inițial a funcționat cu cazare. În ultimii doi ani am adus formula de terapie în sistem ambulatoriu și am făcut o analiză a eficienței în terapia adicțiilor prin diversele modele de intervenție.
Programul ambulatoriu, cu prezență zilnică, permite recuperarea în mediul real, confruntarea cu dificultățile, care pot fi cauza recăderilor, în condiții concrete de viață. Această abordare poate să presupună alunecări sau recăderi în consum, dar tocmai aceste situații sunt cele care se constituie în obiective terapeutice.
Este un program care implică sistemul relațional, pentru că de multe ori este disfuncțional. În multe situații, chiar familia sau apropiații pot susține dependența și pot să determine recăderile. Sunt multe aspecte ascunse în dinamica unui sistem de relații și care favorizează menținerea unor dependențe. Recuperarea este un proces îndelungat și motivația este un factor important.
Consider că abordarea în formula de terapie a Centrului nostru este mai eficientă în sistem ambulatoriu.
Terapia în centre cu cazare nu are rezultate mai bune față de abordarea dependenței în ambulatoriu, într-un program specializat și complex. O persoană care se internează într-un centru poate să fie abstinentă, datorită izolării. Dar revenirea în mediul de viață obișnuit este plină de situații dificile și provocatoare.
Terapia în regim de internare rămâne cea mai bună recomandare pentru situațiile care necesită detoxifiere. Ea însă trebuie continuată și completată cu un program de recuperare ambulatoriu bine pus la punct, multidisciplinar.
... Vezi mai multRestrânge

Vezi pe Facebook

5 months ago

Centrul Equitas

Terapie online, individuală și de grup

Centrul Equitas oferă servicii noi și complexe pentru terapia persoanelor dependente, prin intermediul mijloacelor online:
- terapie individuală
- terapie de grup
de luni până vineri, orele 16:30-18:30

Aceste servicii sunt o soluție și pentru persoanele aflate în alte orașe sau în alte țări și care își doresc să beneficieze de modelul nostru terapeutic.

Programul este complex și fiecare zi a săptămânii va cuprinde metode de lucru specifice mai multor tipuri de terapii lucrate în Centrul nostru și adaptate acum mediului online.

Oferim de asemeni ședințe de psihoterapie individuală și consiliere psihologică atât pentru persoanele dependente cât și pentru familiile acestora.
... Vezi mai multRestrânge

Vezi pe Facebook

5 months ago

Centrul Equitas

Hristos A Înviat! ... Vezi mai multRestrânge

Vezi pe Facebook

6 months ago

Centrul Equitas

Păstrăm distanța, dar iti suntem in continuare aproape!
Terapiile noastre s-au mutat acum in mediul on-line.
Contactează-ne prin mesaj sau apel telefonic pentru a afla cum se desfășoară acum activitatea noastră
... Vezi mai multRestrânge

Vezi pe Facebook

Oare am ajuns la dependență?

Este mai bine să întrebi acum degeaba decât să regreți mai târziu. Folosește formularul de contact pentru a ne adresa orice întrebare legată de tratament sau pentru a face o programare. Asigurăm confidențialitatea datelor furnizate prin intermediul formularului online sau telefonic.

Vreau să știu

error: Content is protected !!