Bowen

Bowen

Tehnica Bowen este o terapie holistică ce se bazează pe declanșarea capacității de vindecare a corpului. Ea reprezintă una dintre cele mai profunde concepte terapeutice existente în lume, în prezent. Se bazează pe teoria conform căreia, odată ce s-a realizat relaxarea totală a corpului, se activează capacitatea organismului de a redresa orice problemă a corpului și a minții prin aducerea la echilibru și armonie. Este o formă de reechilibrare neuro-musculară care lucrează pe sistemul nervos și pe sistemul circulator și limfatic.

Tehnica Bowen este un sistem terapeutic  dinamic, cu aplicare pe mușchi și țesutul conjunctiv, a fost concepută de Tom Bowen, în Australia. Această tehnică folosește transmiterea de mici impulsuri, bine controlate, ce stimulează organismul să se autovindece, adesea la nivele foarte profunde. Prin aplicarea tehnicii Bowen, se obține, de obicei, ameliorarea multor afecțiuni specifice și a problemelor de sănătate, acute sau cronice.

În tehnica Bowen există un protocol de proceduri  limfatice care permite eliminarea toxinelor din organism, creșterea imunității, și de asemeni, există un protocol pentru eliminarea depresiei. Acesta, împreună cu autovindecarea și relaxarea conferă beneficii majore pentru pacienții cu diferite dependențe, contribuind la dezintoxicare, reduce sevrajul, la echilibrarea și vindecarea organismului la nivel profund.

Ședințele de tratament durează, în general, între 15 – 45 de minute și pot cuprinde una sau mai multe proceduri.


Întreabă

Este mai bine să întrebi acum decât să regreți mai târziu. Folosește formularul de contact pentru a ne adresa orice întrebare legată de tratament sau pentru a face o programare. Asigurăm confidențialitatea datelor furnizate prin intermediul formularului online sau telefonic.

Vreau să știu

error: Content is protected !!