terapia de grup

terapia de grup

Psihoterapia de grup este o formă de psihoterapie în care un număr de persoane persoane se întâlnesc sub îndrumarea unui lider de grup, de obicei un psihoterapeut cu experiență, pentru a discuta probleme comune tuturor participanților (ex.: alcoolism, dependențe de droguri, dependențe de jocuri de noroc, depresie, furie, anxietate).
Prin terapia de grup, participantul dobândește sentimentul că este înțeles și acceptat, descoperă că nu este singurul care trece printr-o situație dificilă. Ceilalți participanți din grupul de terapie împărtășesc la rândul lor experiențe similare, ceea ce determină sentimentul de normalitate.
Psihoterapia de grup are ca obiectiv principal dezvoltarea personală, pentru a găsi soluții sau pentru a rezolva conflicte.


Întreabă

Este mai bine să întrebi acum decât să regreți mai târziu. Folosește formularul de contact pentru a ne adresa orice întrebare legată de tratament sau pentru a face o programare. Asigurăm confidențialitatea datelor furnizate prin intermediul formularului online sau telefonic.

Vreau să știu

error: Content is protected !!