Colaborări

 

Castle Craig Hospital – Clinică privată de dezintoxicare și reabilitare dependență

Înființată în 1988 de către Peter și Margaret McCann, clinica Castle Craig este unul dintre cele mai mari și reputate centre rezidențiale europene specializate în tratarea dependenței de droguri,  alcoolismului și a altor tipuri de dependențe.
Programul de tratament la Castle Craig, construit pe baza experienței de peste 30 de ani, include etapa de dezintoxicare, urmată de un plan complex de psihoterapie și terapii complementare. Castle Craig încurajează Centrul Equitas în obiectivele sale de a oferi pacienților un program eficient și probat de tratament, bazat pe metoda celor 12 Pași.

Agenția Națională Antidrog

Agenția Națională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, este partenerul Centrului de Terapii Dependențe Equitas. Acordul de colaborare a fost semnat în scopul implementării în parteneriat a activităților circumscrise prevenirii consumului de droguri și acordării serviciilor de asistență consumatorilor de droguri. Ne-am aliat cu cei mai mari luptători antidrog pentru a:

 • Crește nivelul de informare și conștientizare a populației asupra efectelor, riscurilor, și consecințelor negative ale consumului de droguri;
 • Identifica, atrage și motiva persoanele consumatoare de droguri care nu au contact cu serviciile specializate;
 • Adapta serviciile din cadrul circuitului integrat de asistență la nevoile individuale ale consumatorilor de droguri și la modelele de consum cu accent pe poli-dependență, consum combinat de substanțe, consum de medicamente fără rețetă, consum de SNPP;
 • Dezvolta politici adecvate nevoilor și particularităților copiilor consumatori de droguri în vederea identificării timpurii și asigurarea accesului în circuitul integrat de asistență.

Universitatea Ovidius, Facultatea de Psihologie ȘI ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI

Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității ,,Ovidius” Constanța este o instituție de învățământ superior orientată către promovarea învățământului de calitate, modern, prin stabilirea unor standarde didactice și de cercetare conforme normelor europene.

ASOCIAȚIA ProActiv pentru Comunitate Mangalia

Asociația ProActiv pentru Comunitate este asociație non-profit, înființată în 2013, ce își propune susțină acțiuni de voluntariat pe teme civice, sportive, umanitare. Beneficiarii acțiunilor de voluntariat sunt:

 • Sportivii ;
 • Copiii și tinerii ;
 • Publicul general ;
 • Mediul înconjurător ;
 • Instituțiile publice.

Parohia “Sfântul Mare Mucenic Haralambie”

Centrul Equitas s-a alăturat Parohiei Sfântul Mare Mucenic Haralambie în activitățile de sprijin pentru „oamenilor străzi”. În acest așezământ sunt ajutate zilnic persoane aflate în neputința de a se întreține. Tinerii aflați la noi în programul de terapie participă în mod voluntar la diverse activități menite să ajute persoanele aflate în dificultate. Ei au organizat pentru aceștia, grupuri de suport, pentru a le aduce în atenție că abstinența este posibilă. Această activitate este făcută cu entuziasm și responsabilitate de către tinerii care, cu puțin timp în urmă, erau ei înșiși pradă neputinței.

Creative Life Association

 • Promovarea Tehnologiei Informației și Comunicației
 • Activități cultural artistice
 • Activități socio medicale

AFMC Cluj-Napoca – Programul Sf. Dimitrie Basarabov – Informare și consiliere în adicții

Programul Sf. Dimitrie Basarabov este un program de consiliere ce oferă sprijin celor ce suferă de dependența de alcool, droguri sau jocuri de noroc. Programul
organizează grupuri de suport precum Alcoolici Anonimi pentru dependenți dar și pentru familiile acestora.

Fundația Baylor Marea Neagră

Fundația Baylor are o misiune extinsă în domeniul prevenirii, tratării și îngrijirii bolilor infecțioase. De peste 10 ani, Baylor ajută spitalele din România asigurând donații de medicamente și oferă personalului sanitar cursuri specializate de educație medicală continuă.

Alcoolicii Anonimi din România

Alcoolicii Anonimi sunt o comunitate mondială de bărbați și femei din toate categoriile care se întâlnesc împreună pentru a ajunge și pentru a se menține abstinenți. Singura cerință pentru a fi membru este dorința de a înceta băutul. Nu se percep cotizații sau contribuții pentru această calitate de membru.
(Telefon: 0770-225522, e-mail: )

Liceul de Informatică Constanța

Prezenti inca din 1994 la Constanța.
“Lumina – Instituţii de Învăţământ” s-a înfiinţat în anul 1994 la Constanţa, la iniţiativa şi sprijinul oamenilor de afaceri turci. Prima şcoală şi-a început activitatea sub denumirea de Liceul Internaţional de Informatică din Constanţa, în acelaşi an.


error: Content is protected !!