Workshop comunicare

Workshop comunicare

Category : Equitas , Workshop

Ce spui dincolo de cuvinte?

Workshop, sâmbătă 8-02-2020, intervalul 10-12, cost 70 lei.

Dialogul între două persoane nu se poartă numai în plan verbal ci în egală măsură și în plan nonverbal. Limbajul corpului cuprinde mimica, gestica, tonul vocii, toate acestea având propria gramatică. Este important de reținut faptul că în interacțiunile umane, ceea ce contează cu adevărat este felul în care spunem și nu ceea ce spunem (93 %). Cunoașterea limbajului corpului este o artă și se deprinde în timp, de aceea necesită o atenție constantă asupra comportamentului celorlalți cât și un efort susținut în a interpreta și da un sens coerent acestuia.

Nu mai este un secret faptul că felul în care ne mișcăm corpul, expresiile feței, maniera de a vorbi, poziția așezată sau ridicată, felul în care ne aranjăm părul sau hainele pe care le purtăm, trimit mesaje mult mai convingătoare decât orice cuvânt. Știința ne arată că semnalele nonverbale sunt cele mai corecte și de încredere surse de comunicare.

Dacă vrei să afli secretele comunicării nonverbale precum și metode prin care să-ți îmbunătățești felul în care comunici cu ceilalți, te așteptăm alături de noi, sâmbătă, 8 februarie 2020.

Psihoterapeut Liliana Popa


Întreabă

Este mai bine să întrebi acum decât să regreți mai târziu. Folosește formularul de contact pentru a ne adresa orice întrebare legată de tratament sau pentru a face o programare. Asigurăm confidențialitatea datelor furnizate prin intermediul formularului online sau telefonic.

Vreau să știu

error: Content is protected !!